Gratis feestbussen op oudjaar

Net zoals vorige jaren kan je dankzij steun van ons gemeentebestuur op oudjaar gebruik maken van gratis feestbussen en -trams. Dit jaar wordt het oudejaarsbiljet via SMS uitgereikt. Dit heeft als voordeel dat je niet meer vooraf naar het gemeentehuis hoeft om je ticket op te halen. Vooraf registreren blijft wel verplicht! Registreren kan via deze link.

Belangrijk hierbij is dat je alle velden invult en dat het gsm-nummer dat je hier registreert ook hetzelfde is dat je gebruikt bij het verzenden van het sms-bericht tijdens oudejaarsnacht of op nieuwjaarsdag.

Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS oudejaarsticket.  Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

Het SMS ticket is geldig van 31 december 2017 om 18 uur tot 1 januari 2018 23:59 uur. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.  Je activeert je ticket door EVENT te sturen 4884 tijdens oudjaar voor je op de bus of tram stapt. Per SMS ticket wordt er een kost van € 0,15 aangerekend door je provider.

Wens je je niet te registreren? Dan kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je oudejaarsnachtbiljet te kopen aan € 3. Je kan ook een oudejaar SMS ticket kopen door EVENT te sturen naar 4884. Je betaalt dan € 3 (+ € 0,15 providerkost).