Nieuwe bestuursploeg verkozen

Afgelopen maand hield Open Vld Ranst nieuwe bestuursverkiezingen. Tijdens deze bestuursverkiezingen werd niet enkel een nieuwe voorzitter verkozen, maar werd ook het voltallige afdelingsbestuur herverkozen.

Tijdens deze verkiezingen stemden de leden unaniem voor Tim Peeters als voorzitter en Christof Van Geendertaelen als ondervoorzitter. De vorige voorzitter, Sonja De Pooter besliste om geen kandidaat meer te zijn als afdelingsvoorzitter. Zij blijft wel lid van het afdelingsbestuur en blijft Tim en Christof bijstaan met raad en daad.

Tim is 30 jaar oud en reeds enige tijd actief binnen de afdeling. Hij is geboren en getogen in Oelegem en is al jaren geëngageerd binnen de Oelegemse omnisportvereniging Gymsport vzw: van jongs af als lid, later als lesgever Jiu-Jitsu en nadien ook als bestuurslid, waarvan sinds twee jaar als voorzitter. Daarnaast is Tim nog bestuurslid van ORKA vzw en in het dagelijks leven is Tim actief als advocaat.

Christof is ondertussen 3 jaar lid van het afdelingsbestuur en sinds dit jaar ook penningmeester. Hij woont in Broechem, samen met zijn echtgenote en 2 dochters. Tijdens de werkuren zit hij met zijn hoofd in de wolken als cloud consultant voor een middelgrote IT onderneming. Verder is hij ook actief lid van de Vaders van Broechem, de recreanten van volleybal club Bravoc en sportschutter bij SV Rebels in Wommelgem. Sinds deze maand is hij dus ook ondervoorzitter van onze afdeling.

De voltallige bestuursploeg kan je ook hier op de website terugvinden.