Intergemeentelijke woon- en energiebeurs op 17 december 2017

Heb je bouw of verbouwplannen? Kom dan zeker langs op de woon- en energiebeurs van de gemeente Ranst in samenwerking met gemeente Zandhoven!

Samen met een aantal commerciële en niet-commerciële standhouders organiseert de gemeente een groot informatie- en sensibilisatiemoment.  Je kan infosessies en workshops bijwonen over de nieuwste isolatiematerialen, verwarmingssystemen, … en je kan info vergaren bij energiedeskundigen, aannemers en stands met de focus op lokale expertise en het duurzame aspect van bouwen en verbouwen. Een advies op maat over je eigen bouw- of verbouwproject kan je bekomen aan de stand van Kamp C.

Onze gemeente organiseert eveneens in samenwerking met IGEAN een groepsaankoop dakisolatie. Verschillende aannemers uit de regio hebben ondertussen een voorstel ingediend en een stuurgroep van burgers de aannemers gekozen.

Tijdens de woonbeurs vindt een infomoment plaats over de samenaankoop dakisolatie met de verdere praktische afspraken.

De intergemeentelijke woon- en energiebeurs gaat door op zondag 17 december 2017 van 13 tot 17 uur in Zandhoven.

Adres: Evenementenhal De Populier, Populierenhoeve 22 te Zandhoven.

De toegang tot de beurs is gratis.